Productinformatie:

EaseFrame verkoopt fysieke producten, voornamelijk gericht op kinderen. Alle producten worden duidelijk beschreven op de website, inclusief afbeeldingen en prijzen.

Bestelproces:

Klanten kunnen artikelen selecteren en bestellen via de webwinkel van EaseFrame. Betalingen worden verwerkt via een derde partij, Mollie, die verschillende betaalmethoden aanbiedt. Na een succesvolle betaling ontvangt de klant een orderbevestiging via e-mail.

Leveringsopties

EaseFrame werkt samen met PostNL voor de levering van bestellingen. Bestellingen die vóór 13:00 uur worden geplaatst, worden de volgende werkdag geleverd. Klanten ontvangen een track en trace code op het opgegeven mailadres om de status van hun levering te volgen.

Betaalmethoden:

Klanten kunnen gebruikmaken van verschillende betaalmethoden via Mollie, waaronder:

  • iDeal
  • Klarna
  • Creditcard
  • Paypal
  • Apple Pay
Terugbetalingsbeleid

Als een artikel wordt teruggestuurd in goede staat en ontvangen wordt door EaseFrame, zal het totaalbedrag zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 werkdagen worden terugbetaald aan de klant. Terugbetalingen worden uitgevoerd via dezelfde betaalmethode die de klant heeft gebruikt bij de oorspronkelijke transactie.

Retourbeleid

Klanten hebben het recht om alle bij EaseFrame gekochte artikelen binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. De kosten voor het retourneren van de producten zijn voor rekening van de klant. Het artikel moet ongebruikt en in de originele verpakking worden geretourneerd.

Garantiebeleid:

Alle artikelen die worden verkocht door EaseFrame hebben een garantieperiode van 1 jaar. Mocht een artikel tijdens deze garantieperiode defect raken, dan heeft de klant recht op reparatie of vervanging van het artikel. Als het artikel niet meer leverbaar is, zal EaseFrame het geld aan de klant terugbetalen.

Contactinformatie

Voor vragen, opmerkingen of klachten kunnen klanten contact opnemen met EaseFrame via de contactpagina op de website. Het klantenserviceteam staat klaar om te helpen en zal zo snel mogelijk reageren op alle berichten.